о нама

КРЕАТОР (КИНА) ТЕХНИЧКИ ЦО., ЛТД.


Оверсеа продаје Депт.


Контакт : Мс.Yико Леи.


Тел : + 86-755-26710992


Факс : + 86-755-26710105


Мобилни телефон: + 8613798299145 (24Хоурс)


Е-маил адреса:Sales@China-Creator.com


Оффице Адд.:6 / Ф, блок Ц3,Нанљан иПарк,Но.1001 Xуеyуан Роад, Нанљан дистрикта, Схензхен, Гуангдонг провинција, Кина 518072


Фабрика у ДВТ: 5/Ф, 8 зграда Зхонгyунтаи технолошког парка, Тангтоу 1 пута, Тангтоу заједнице, Схиyан улица, округ Баоан, Схензхен, Кина

Дом > о нама

Основана 2001 године, ТВОРЦА (Кина) Технички ЦО., ЛТД постаје један од водећих хи-тецх компанија, која је интегрисана РД, производњу и пласман плаћање картицама, готовинску уплату и онлине плаћање модул. Сертификован 9001 квалитета система идентитета у 2002, КРЕАТОР постао у Схензхен Хи-тецх Ентерприсе 2003. Поиаствован националне Хи-тецх Ентерприсе 2008. године, творца рангирано као једно од предузећа средње величине у Схензхен ТОП 500 у 2009.


Као прва компанија која је независно развио читач уграђених картица и картица је хомо, КРЕАТОР је лидер у индустрији модул плаћања картицом као бунар као модул за исплату готовине, такође систем у индустрији онлине плаћање термин да стекну најразвијенија технологија језгра.


С на константно студирају и истраживања, творац је девелоппед седам серијама изврстан и иновативних производа: читач картица за јавне телекомуникације, натанкати терминала, моторизованим читач за самоуслужно терминала, 3 у 1 моторизоване читач, картица издавање машина, дозером, модул онлине плаћање итд, смо добили један Патент за изум, петнаест услужни програм за Модел патенте, пет ЕМВ цертификате, ЦЕ усклађености, више ауторска права на софтвер и лиценце за производњу итд. Творац је освојио популарност са производима поузданости, изванредна представа и разумној цени, производи био wидлy примењена у области финансија телекомуникација, пертроцхемицал индустрија, порез на машину, малопродаје, осигурања, транспорта и забаву апликације. Креатор wинс свеобухватне суде од клијената које своје брз, одлична услуга.


КРЕАТОР константно напредује заједно са модернизације система управљања, проток стандардизације, интензивирање архитектуре. На основу Кине и отишао према свету, КРЕАТОР би константно гурају напред и стално креативно, успостављање гранд наде са клијентима, да Максим узајамна напред у индустрији боље и вредност.